• DSC 8176a
  • DSC 0326a
  • DSC 9173a
  • TAS 5508a
  • TAS 6216a
  • TAS 6952a

Εκτύπωση

Ταυτότητα Αρίων

Ο Α.Ο. Αρίων Πανοράματος είναι αθλητικός σύλλογος, μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ) με έτος ίδρυσης το 2005. Συμμετέχει στα αγωνιστικά δρώμενα με πολλές διακρίσεις και πρωτιές των αθλητριών του. Τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο βρίσκεται σχεδόν πάντα στο βάθρο των μεταλλίων, ενώ το 2007 ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής στη κατηγορία των Παγκορασίδων.

Ο αθλητικός όμιλος Αρίων πανοράματος ιδρύθηκε το 2005 αποκλειστικά για τα αθλήματα της γυμναστικής από παράγοντες του αθλητισμού με μεράκι και πολύ αγάπη για τη γυμναστική. Είναι μη κερδοσκοπικός σύλλογος λειτουργεί με καταστατικό, διέπεται από την εκάστοτε αθλητική νομοθεσία υπόκειται σε έλεγχο από την Γ.Γ.Α. και διοικείται από 6μελές διοικητικό συμβούλιο.

Την ευθύνη για τη σωστή λειτουργία του συλλόγου την έχει η διεύθυνση και για κάθε τμήμα ο έφορος όπου μαζί με τους τεχνικούς και τους προπονητές φροντίζουν για την σωστή ενημέρωση των γονέων, την επίλυση προβλημάτων και γενικότερα εύρυθμη λειτουργία της ομάδας .

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ

Κάθε χρόνο επιλέγονται παιδιά από τα τμήματα υποδομής. Οι μικρές αθλήτριες με την φροντίδα των προπονητών κατά τη διάρκεια της χρονιάς υποβάλλονται σε τέστ προόδου απόλυτα αξιοκρατικά. Την επόμενη χρονιά οι μικρές αθλήτριες εντάσσονται στις αγωνιστικές ομάδες.
Το πρόγραμμα επιβαρύνεται και εξειδικεύεται σύμφωνα με τα εκάστοτε ενιαία ηλικιακά προγράμματα και το αγωνιστικό ασκησιολόγιο της ομοσπονδίας.

Μετά την προπονητική προετοιμασία επανδρώνουν τα αγωνιστικά τμήματα σε επίσημους διασυλλογικούς και πανελλήνιους αγώνες. Επιδίωξη μας είναι να γίνουν πρωταθλητές και στόχος μας είναι να στελεχώσουν τα εθνικά μας συγκροτήματα όσο το δυνατών περισσότερα παιδιά.

Από την ηλικία των 14 ετών ξεκινά από την ομοσπονδία η επιλογή αθλητριών για τα Κέντρα Υψηλών Επιδόσεων .

ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Οι σημερινοί αθλητές βάζουν σοβαρά υποθήκη για την μελλοντική τους επαγγελματική αποκατάσταση. Η πολιτεία έχει θεσπίσει κίνητρα για τους πρωταθλητές .

1) Προνομιακή εισαγωγή στα Α.Ε.Ι. και ΤΕΦΑΑ από διεθνές νίκες
2) Πριμοδότηση βαθμών για την εισαγωγή στα Α.Ε.Ι. και ΤΕΦΑΑ από πανελλήνιες νίκες .

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Τα τελευταία χρόνια η προσέγγιση από τους γονείς είναι πιο εγκάρδια με εμπιστοσύνη και αναγνώριση στο έργο μας. Αυτό μας δίνει δύναμη να παρέχουμε περισσότερα πράγματα βγάζοντας μας από το πλαίσιο ενός απλού αθλητικού συλλόγου.
Έτσι κάνουμε πράγματα που αφορούν μια γενικότερη κοινωνική δράση για να αποτελέσουμε δημιουργικά πρότυπα για τα παιδιά μας εμφυτεύοντας αξίες και όραμα για το μέλλον.

Καλούμε όλα τα παιδιά στα τμήματα ρυθμικής - ενόργανης και ακροβατικής γυμναστικής από 4 ετών έως 15 ετών για να γνωρίσουν την ομορφιά του αθλητισμού και της γυμναστικής. 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ Ε.Γ. ΜΙΚΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ, Τ.Κ. 55236. ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6979987678 & 2310 444-841. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙΤΕΖΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ